Halk şairi Betül Altun, çocuklara bayram neşesi yaşattı
- 3 / 1
Erzurum'un Oltu ilçesinde yaşayan halk şairi Betül Altun, Ramazan Bayramı vesilesiyle anlamlı bir etkinliğe imza atarak çocuklara bayram tadında bir gün yaşattı.
- 3 / 2
Altun, bayramın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunu canlandırmak amacıyla Oltu Karabekir İlkokulu 3. sınıf öğrencilerini evinde ağırladı. Bu özel buluşmada, bayramın geleneksel değerlerini yeni nesillere aktarmayı hedefleyen Altun, minik misafirlerini sıcak ve samimi bir ortamda karşıladı. Evini bayram atmosferine uygun şekilde süsleyip balonlarla donatan şair, çocukların unutulmaz anlar yaşaması için özen gösterdi. Program dahilinde öğrencilere şeker ve çeşitli hediyeler sunuldu, bu da çocukların yüzlerindeki mutluluğu daha da artırdı.
- 3 / 3
Etkinlikle ilgili duygularını dile getiren Betül Altun, bayramların geçmişteki gibi bir araya gelme ve gönül alma günleri olduğunu vurguladı. "Bugün bayram. Bir anne ve gönüllü olarak çocukları evimde kabul ettim. İnşallah onlarla tam bir bayram havasında vakit geçirebiliriz. Eski bayramlarda olduğu gibi bir araya geldik. Umuyorum geleceğimiz, içinde bulunduğumuz çağdan daha aydın olur" diyen Altun, geleceğe dair umut dolu mesajlar verdi. Konuşmasının sonunda, gönül bağı hissettiği halk ozanı Sümmani Baba'dan anlamlı bir dörtlük paylaşan Altun, şu dizeleri okudu: "Karadır kaşların yaydan, Nice olur bugün dünya, yarın ahiret nece olur, Bir gönül yapması yüz bin hac olur, Siz gönül yapmasını bilmez misiniz, Kâbe kapısını bilmez misiniz." Bu dizelerle etkinliğe derinlik katan Altun, etkinliğin sonunda çocukların bayram coşkusunu doyasıya yaşadığı anlarla sona erdi. Program, katılımcılar ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.
- 21:40Enflasyon rakamları faiz beklentilerini şekillendiriyor: Uzmanlardan kritik analizler
- 21:30Uluslararası finans kuruluşlarından TCMB'ye temkinli faiz uyarısı
- 21:21Kütahyaspor'dan bomba transfer: Tecrübeli kaleci Hasan Hüseyin Akınay ile anlaşıldı!
- 21:11Akaryakıt ve sigarada bu dönem ÖTV artışı yok
- 21:01Zonguldak'ta yıkılan iş merkezinin altında gizemli sığınak!











