Halk Ege Et modeli Gaziantep'e ilham oldu, iki büyükşehir dayanışma içinde
- 5 / 1
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin uygun fiyatlı ve kaliteli et üretim-satış modeli Halk Ege Et, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından incelenerek örnek alınacak projeler arasında gösterildi. Başkan Özlem Çerçioğlu, 'Ürettiğimiz projelerle Türkiye'ye örnek olmaya devam ediyoruz' diyerek gururla açıkladı.
- 5 / 2
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Halil Uğur, GBB Tesis İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özgüler, Genel Müdür Mesut Şahin ve beraberindeki heyet, Halk Ege Et'in Çine ilçesindeki mezbahası ve mağazalarını ziyaret etti. Heyet, işleyiş hakkında yetkili personellerden detaylı bilgi alarak incelemelerde bulundu.
- 5 / 3
Ziyaretlerde, üretilen etlerin halka ulaştırılması ve vatandaşlara en iyi kalitede etin uygun fiyatla sunulması konuları ele alındı. Başkan Çerçioğlu, iki kadın büyükşehir belediye başkanının dayanışması ile vatandaşlara daha iyi hizmet vereceklerini vurguladı. Gaziantep heyeti, Aydın'da sunulan hizmetleri yerinde görerek vatandaş memnuniyetine şahit oldu.
- 5 / 4
Başkan Çerçioğlu, belediyeler arası işbirliğinin önemine dikkat çekerek, Aydın'ı tarım, sanayi, hayvancılık, turizm ve eğitimde öncü bir şehir haline getirdiklerini belirtti. Sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini Aydın'da gerçekleştirdiklerini ifade eden Çerçioğlu, bu çalışmalarla şehri örnek gösterilen bir kent yapmayı sürdürdüklerini söyledi.
- 5 / 5
- 17:44Denizli Büyükşehir, temiz bir gelecek için yatırımlara hız verdi
- 17:34Hamsu Köprüsü yakınındaki orman yangını büyümeden söndürüldü
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler











