Gürsu'da şehit olan 3 kahraman: Belediye Başkanı'na ayran ikram etmişler
- 6 / 1
Bursa'nın Gürsu ilçesinde uçuruma yuvarlanan su tankerinde şehit olan üç kahramanın, olaydan dakikalar önce Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık'a sarılıp ayran ikram ettikleri öğrenildi.
- 6 / 2
- 6 / 3
Başkan Işık, yaşanan olay karşısında derin bir üzüntü duyduğunu dile getirdi. Olayın şokunu atlatamayan Başkan Işık, gönüllü olarak Gürsu'ya gelip şehit olan Ahmet Demirel'in Bolu'daki evinde düzenlenen mevlide katıldı.
- 6 / 4
- 6 / 5
Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, günlerdir süren yangın felaketinde büyük bir özveri gösterdi. Alevlerin ilk çıktığı ana kadar yangın bölgesinden ayrılmadı. Hortum taşıdı, su dağıttı ve yardım çağrıları yaptı. Son kıvılcım sönene kadar halkıyla birlikte mücadele etti. Bugün ise, içini yakan bir acı için kısa bir ara verdi ve şehitlerin anısına düzenlenen mevlide katıldı. Yangında hayatını kaybeden Gürsulu Mehmet Şimşek ve Kazım Bayrak ile vefatlarından kısa süre önce sohbet eden ve onlara ayran ikram eden Başkan Işık'ın hüznü, Bolu'da bir kez daha derinleşti. O mevlitte, sadece bir canı değil; vefayı, dayanışmayı ve Gürsu için verilen büyük mücadelenin izlerini uğurladı.
- 6 / 6



- 16:0915 Temmuz gecesi herkes efe kesildi: Başkan Çerçioğlu'ndan duygu yüklü o paylaşım
- 16:00Başkan Pehlivan: 'Bu birlik sonsuza dek sürecek
- 15:51Erciş'te akrabalar birbirine girdi: Arazi kavgası 8 cana mal oldu
- 15:41Venezuela'da depremler sonrası can kaybı 4 bin 500'ü aştı
- 15:31Başkan Akın'dan 15 Temmuz ruhuna vurgu: 'Millet iradesi her şeyin üstündedir










