Gümüşhane'de Yılanlı Yaylası, papatyalarla süslendi
- 7 / 1
Gümüşhane'nin Torul ilçesine bağlı Gümüştuğ köyü sınırlarında yer alan 2475 rakımlı Yılanlı Yaylası, beyaz papatyalarla kaplandı. Abdalmusa Dağı'nın eteklerinde oluşan eşsiz manzara, fotoğraf sanatçıları ve doğaseverlerin ilgisini çekti.
- 7 / 2
Yılanlı Yaylası, açan milyonlarca papatya ile adeta beyaz bir deniz halini aldı. Özellikle kıştan kalan kar kütleleri ile baharın müjdecisi papatyaların aynı karede buluşması, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı. Hava sıcaklığının düşmesi ve yoğun sisin etkili olduğu yaylada, doğal güzellikler gözler önüne serildi.
- 7 / 3
Bölgeyi ziyaret eden akademisyen ve fotoğrafçı Fatma Cebeci Aydın, Yılanlı Yaylası'nın Karadeniz coğrafyasının tüm karakteristik özelliklerini taşıdığını ifade etti. Aydın, her yıl Acembol Dağı'na zirve tırmanışı yapmak için bölgeye geldiklerini, ancak bu yıl yaylayı daha detaylı gezme fırsatı bulduklarını belirtti. Fotoğraf sanatçısı Metin Aydın ise, burada kar, sis ve papatyaların bir arada sunduğu eşsiz manzaradan etkilendiklerini vurguladı. Gümüşhane'nin gizli güzelliklerini görmek için doğaseverleri buraya davet etti.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 02:40Karton ev devrimi: 24 saatte inşa ediliyor, 50 yıl dayanıyor!
- 02:30Ankara'da NATO Zirvesi öncesi güvenlik denetimi
- 02:20Şırnak'ta motosiklet hırsızlığına anında müdahale: 2 çocuk şüpheli kameralarla yakalandı
- 02:10Umumi tuvaleti villaya dönüştürdüler: Değeri 18 milyona ulaştı
- 02:00Beylikdüzü'nde nefes kesen operasyon: 21 kilo eroin ele geçirildi!











