Gümüşhane'de ilginç görüntü: Büyükbaş hayvanlar yaya geçidinden geçirildi
- 3 / 1
Gümüşhane'nin Tekke beldesinde yaşayan Nurettin Aydoğdu, büyükbaş hayvanlarını Gümüşhane-Bayburt karayolunun işlek bölümünden geçirmek zorunda kaldı. Hayvanlarını karşıya geçirmek için başka bir seçenek bulamayan Aydoğdu, yaya geçidini kullandı.
- 3 / 2
Trafik ışığının kırmızı yanmasını fırsat bilen Aydoğdu, inekleriyle birlikte yaya geçidinden karşıya geçti. Bu sıradışı anlar, çevredeki kişilerin cep telefonu kameralarına yansıdı ve sosyal medyada hızla yayıldı.
- 3 / 3
Sosyal medyada paylaşılan videoda Aydoğdu, beldenin karşısındaki meralara ulaşmak için hayvanlarını bu yoldan geçirmek zorunda kaldığını, çünkü bölgede hayvanların güvenli bir şekilde geçebileceği bir altgeçit bulunmadığını belirtti. Aydoğdu, karayolunda trafik ışığının olduğu tek güvenli noktanın yaya geçidi olduğunu ve bu nedenle kurala uyarak burayı kullandığını vurguladı. 'Hayvanlarımızı karşıya geçiremiyoruz alt geçit olmadığından dolayı. Bir tek burada kırmızı ışık var, mecburen bu yolu kullanıyoruz.' diyen Aydoğdu'nun sözleri videoda dikkat çekti.
- 13:12Elf kulağı estetiği: Gençlerin sosyal medya rüzgarında yeni akım
- 13:05Beşiktaş'ta bayram coşkusu: Başkan ve yönetimden taraftara sıcak mesajlar
- 12:58Seattle merkezli pizzacı robot şirketi iflas etti
- 12:50Muratpaşa'da Turunç Masa'dan rekor çözüm: Nisan'da 12 binden fazla vatandaşın sesi duyuldu
- 12:43Esenyurt'ta kıskançlık dehşeti: Genç kızı bıçakladı








