Grand Kartal Otel yangını davasının 2. duruşması başlıyor
- 6 / 1
Bolu’nun Kartalkaya Kayak Merkezi’nde meydana gelen ve 78 kişinin hayatını kaybettiği, 133 kişinin yaralandığı Grand Kartal Otel yangını davasının ikinci duruşması bugün başlıyor. 19’u tutuklu 32 sanık hakkında yargılama devam ediyor.
- 6 / 2
Yangın faciasının ilk duruşması, 7 Temmuz’da Bolu Sosyal Bilimler Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilmişti. 10 gün süren duruşmada sanık savunmaları ve mağdur beyanları alındı.
- 6 / 3
Mahkeme, 17 Temmuz’da açıkladığı ara kararda, ev hapsinde bulunan itfaiye eri İrfan Acar’ın tutuklanmasına ve tutuklu sanıklardan aşçı yardımcısı Faysal Yaver’in adli kontrol şartıyla tahliyesine karar verdi. Ayrıca, tutuksuz yargılanan bazı sanıklar hakkında ev hapsi kararı uygulandı. Cumhuriyet savcısı ise esas hakkındaki mütalaasını sunarak, otel yöneticileri ve belediye görevlilerinin de aralarında bulunduğu 7 sanığın ağır cezalarla yargılanmasını talep etti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 14:31Bayındır'da horoz dövüşü ringi dağıtıldı: 3 kişi yakalandı
- 14:24Çin'in Geely'si, 450 bin liralık elektrikli otomobille Avrupa pazarını sarsıyor
- 14:17Vize krizi patlak verdi: ABD askeri uçakları Bulgaristan'dan ayrılıyor
- 14:10Budapeşte'de Şampiyonlar Ligi öncesi taraftarlar arasında şiddet olayları
- 14:02Çin'den akıl almaz mühendislik: Denizin 113 metre altından dev su hattı!









