Göztepe galibiyet alamadı
- 3 / 1
Göztepe, Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Galatasaray deplasmanından 3-2 mağlup ayrılarak bu sezonki galibiyet hasretini sürdürdü. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayan İzmir ekibi, ligdeki ilk üç haftada henüz galibiyetle tanışamadı.
- 3 / 2
Müsabaka sonrası Göztepe Kulübü, resmi sosyal medya hesaplarından maçın hakemi Mehmet Türkmen'in yönetimine tepki gösterdi. Kulüpten yapılan açıklamada, "Her sene aynı komedi. Mehmet Türkmen şirin hakem" ifadeleri kullanıldı. Göztepe taraftarları da hakemin kararlarına sosyal medyadan olumsuz tepkilerde bulundu.
- 3 / 3
Göztepe, bu sezon ligdeki ilk üç haftada 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak geçen sezonun aynı dönemindeki performansının gerisinde kaldı. Geçen sezon ilk 3 haftada 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar, bu sezon ise kalesinde 7 gol görürken, rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Geçen sezonun ilk üç haftasında kalesini gole kapatan Göztepe, bu sezon savunma ve genel performans olarak geçen yılın gerisinde bir tablo çizdi.










