Gökyüzündeki gizemli ışık paniğe yol açtı: Gerçek göktaşı çıktı
- 4 / 1
Burdur'un Gölhisar ilçesinde, bir vatandaşın gökyüzünde bilinmeyen bir ışık gördüğünü ihbar etmesi, bölgede paniğe neden oldu. Yetkililerin yaptığı incelemeler sonucunda, bu olayın bir göktaşı yağmurundan kaynaklandığı anlaşıldı.
- 4 / 2
Olay, saat 19.00 sıralarında Gölhisar ilçesinin Böğrüdelik Yaylası yakınlarında meydana geldi. İlçede yaşayan bir vatandaş, bölgede bilinmeyen bir cismin düştüğünü 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Bu ihbar üzerine, adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemelerde, vatandaşın gördüğü cismin bir göktaşı olduğu tespit edildi ve incelemeler devam ediyor.
- 4 / 3
Burdur Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Gölhisar ilçesi ve Denizli ili Çameli ilçesi arasındaki bölgede bir cismin düştüğüne dair ihbar alınmıştır. İlk değerlendirmelere göre söz konusu cismin uçak, dron vb. olmadığı; meteor olabileceği ihtimali üzerinde durulmaktadır. Konuya ilişkin incelemeler devam etmekte olup, netleşen bilgiler kamuoyu ile ayrıca paylaşılacaktır" ifadelerine yer verildi.
- 4 / 4
- 11:4072 yıldır pedal çeviren 85'lik ustadan ilginç tespitler: 'Çırak yetişmiyor, her şey otomasyona döndü
- 11:33Reha Muhtar, Bodrum'da hastaneye kaldırıldı: Sağlık durumu ciddiyetini koruyor
- 11:26Samsun sahillerinde boğulma vakalarına karşı kritik uyarılar!
- 11:19JPMorgan, Türk lirasından yüzde 55 kâr elde ederek pozisyonunu kapattı
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu









