Giresun'da kültür merkezi için siyasi iş birliği: AK Parti ve CHP el ele
- 3 / 1
Giresun'da eski SSK Hastanesi arazisine inşa edilecek yeni kültür merkezi projesi, farklı siyasi görüşleri bir araya getirdi.
- 3 / 2
Giresun'un uzun süredir beklediği ve şehrin kültürel yaşamına önemli katkılar sağlaması hedeflenen kültür merkezi projesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, Şoförler Odası seçimlerinde yaptığı konuşmada, projenin ihale aşamasına gelmesinde Giresun Belediyesi'nin sağladığı arazi desteğinin kritik rol oynadığını vurguladı.
- 3 / 3
Milletvekili Temür, projenin yakın zamanda ihale edileceği müjdesini vererek, sürecin hızlanmasındaki katkıları için Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse'ye teşekkürlerini iletti. Bu nezakete karşılık veren Belediye Başkanı Köse, Giresun'un menfaatleri doğrultusunda her türlü iş birliğine açık olduklarını belirtti. Köse, "Giresun için çalışacak, Giresun'a değer katacak her işte iş birliğine her zaman hazırız. Kentimizin kültürel hayatına katkı sunacak bu proje için üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
- 17:44Denizli Büyükşehir, temiz bir gelecek için yatırımlara hız verdi
- 17:34Hamsu Köprüsü yakınındaki orman yangını büyümeden söndürüldü
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler











