Geleceğin lojistikçileri, afetlere karşı hazırlık eğitimi aldı
- 3 / 1
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Sıfırdan Zirveye Girişimcilik Topluluğu öğrencileri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ÜNİDES programı kapsamında desteklenen "Geleceğin Lojistikçileri Afetlere Hazırlanıyor" projesi çerçevesinde İstanbul AFAD Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.
- 3 / 2
Öğrenciler, afet bilinci ve kriz yönetimi üzerine kapsamlı bir eğitim aldı. Eğitimler sırasında, lojistik sektörünün afet yönetimindeki kritik rolüne dikkat çekildi. AFAD uzmanları tarafından verilen teorik ve uygulamalı eğitimlerde, afet öncesi hazırlık süreçleri, kriz anında doğru karar alma ve lojistik operasyonlardaki koordinasyonun önemi vurgulandı.
- 3 / 3
Seminerin ardından topluluk üyeleri, deprem simülasyon alanına geçerek afet anında yapılması gerekenleri uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldu. Gerçek yaşam senaryoları üzerinden gerçekleştirilen simülasyonla, öğrencilerin kriz anında soğukkanlı kalma ve hızlı aksiyon alma becerileri test edildi. Teorik bilgilerin pratiğe aktarıldığı bu eğitim, geleceğin lojistikçilerine afet yönetimi konusunda önemli bir farkındalık kazandırdı.
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
- 16:46Ahmet Yasav: Vatanımızı korumaya devam edeceğiz











