Gediz'de gençlerle buluşma: Bakan Yardımcısı Eminoğlu, önemli projeleri dinledi
- 5 / 1
Türkiye’nin en büyük gençlik kampı olan Gediz Murat Dağı Gençlik Kampı, Sudan’dan ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu’ndan gelen öğrencilere ev sahipliği yaptı. Gençlerle bir araya gelen protokol üyeleri, keyifli bir sohbet ortamı oluşturdu.
- 5 / 2
Gençlerle buluşmaya Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu, AK Parti Kütahya İl Başkanı Ceyda Çetin Erenler, Milletvekilleri İsmail Çağlar Bayırcı ve Mehmet Demir, Gediz Kaymakamı Emrah Uzun, Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin, Yenikent Belediye Başkanı Cumali Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bülent Küçük, Gediz Koordinatörü Mustafa Kızıklıoğlu ve Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz katıldı. AK Parti Gediz İlçe Başkanı Osman Yılmaz, ziyaret hakkında yaptığı açıklamada gençlerle geleceğe dair keyifli bir sohbet gerçekleştirdiklerini ve Bakan Yardımcısı Dr. Enes Eminoğlu’na teşekkür ettiklerini belirtti.
- 5 / 3
Ziyarette, Gökler Belediye Başkanı Kerim Şahin, beldede planlanan halı saha tadilatı, gençlik ofisi ve futbol sahası projelerini Bakan Yardımcısı Eminoğlu’na sundu. Osman Yılmaz, Bakanlığın Avrupa’nın ikinci, Türkiye’nin ise en büyük gençlik kampını ziyaret etmesinin önemini vurgulayarak, gençlere verilen desteğe teşekkür etti. Bu ziyaret, uluslararası öğrencilerin Türkiye’deki gençlerle kaynaşmasını sağlarken, yerel yöneticilerin gençlik ve spor projelerine olan desteğini de pekiştirdi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 19:1415 Temmuz gecesi FETÖ'nün darbe kontrol ağı: 'Askerlere direnmeyin' talimatından algı operasyonuna uzanan şok gerçekler
- 19:04Bursa itfaiyesi, Haziran ayında 2 bin 749 olaya müdahale etti
- 18:55Elazığspor şampiyonluk için sahaya iniyor: Hazırlıklar başlıyor
- 18:46Aksakallı, şehit Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret etti: '15 Temmuz, tarihi bir dönüm noktasıdır
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!










