Gebzede enkaz altında 12 saat: Umutlar baba ve anne için
- 5 / 1
Kocaelinin Gebze ilçesinde meydana gelen ve altında eczane bulunan 4 katlı binanın çökmesiyle ilgili arama-kurtarma çalışmaları, faciadan 12 saat sonra da titizlikle sürdürülüyor. Sabah 07.00de bilinmeyen bir nedenle yıkılan binada enkaz altında kalan 5 kişilik Bilir ailesinden umutlar tükenmeye devam ederken, ekiplerin enkaz altındaki anne ve babayı kurtarma çabası yoğunlaşmış durumda.
- 5 / 2
Olay yerine sevk edilen 627 kişilik arama-kurtarma ekibi, gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Enkazdan maalesef Muhammed Emir (12) ve Nisanın (14) cansız bedenlerine ulaşılırken, ailenin büyük kızı Dilara (18) ise enkazdan sağ olarak kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Ancak baba Levent Bilir (44) ve anne Emine Bilirin (37) akıbeti henüz bilinmiyor. Ekipler, son umutlarla birlikte bu iki canı enkazdan sağ çıkarmak için mücadele ediyor.
- 5 / 3
Mevlana Mahallesi Issıkgöl Caddesi üzerinde yer alan ve altında eczane bulunan binanın çökme nedeni henüz netlik kazanmadı. Sabahın erken saatlerinde meydana gelen bu trajik olay, bölge halkını da derinden üzdü. Enkaz kaldırma ve arama çalışmaları, gece boyunca da aralıksız devam etti. Ekipler, enkazın her santimetrekaresini tarayarak, anne ve babaya ulaşmaya çalışıyor. Gebzede yaşanan bu acı olayda, Bilir ailesinin diğer fertlerinin de kurtarılması için tüm imkanlar seferber edilmiş durumda.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 01:49Çad'daki göl, uzaydan muhteşem bir ayna gibi görünüyor
- 01:39Yurt Dışına Çıkanlar Dikkat: SGK Denetimi Emekliliğinizi Tehlikeye Atabilir!
- 01:29Borsada Fenerbahçe etkisi: Yükseliş yüzde 10'a ulaştı
- 01:19Mevduat faizleri zirvede: 2 milyon TL'nin 32 günlük getirisi dudak uçuklattı!
- 01:09Selahattin Paşalı'nın evliliğinde yasak aşk iddiaları gündemde










