Gebze'de yol çalışması tamamlandı

  • 3 / 1 Gebze'de yol çalışması tamamlandı 0

    Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Hayri Macar Caddesi'nde uzun süredir devam eden yol çalışmaları tamamlandı. 500 metre uzunluğundaki cadde, yapılan çalışmaların ardından trafiğe açıldı.

  • 3 / 2 Gebze'de yol çalışması tamamlandı 1

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında, yolun son kat asfalt serimi gerçekleştirildi. Toplamda 810 ton aşınma asfaltı kullanılan çalışmada, yayaların güvenliğini ve çevre düzenini artırmak için 3 bin metre bordür ve 5 bin metrekare parke döşendi. Ayrıca, yağmur suyu drenajı için 450 metre uzunluğunda 600'lük beton borular yerleştirilerek, 63 metrelik bir menfez inşa edildi.

  • 3 / 3 Gebze'de yol çalışması tamamlandı 2

    Tamamlanan yol çalışmalarıyla birlikte, Hayri Macar Caddesi'ndeki trafik akışı rahatladı ve sürücülere daha konforlu ve güvenli bir ulaşım imkanı sağlandı. Ancak, yol çizgi işlemi ve yaya korkuluklarının montajı önümüzdeki günlerde yapılacak. Bu son dokunuşlarla birlikte, cadde tamamen kullanıma hazır hale gelecek. Projenin Ege Bölgesi ile doğrudan bir ilgisi olmaması nedeniyle haberin önemi sınırlıdır.