Gazze'ye umut veren fidanlar Yüksekova'da toprakla buluştu
- 12 / 1
Türkiye genelinde 81 ildeki imam hatip okullarında, Gazze'ye nefes olmak ve yarınlara umut taşımak amacıyla bir fidan dikme etkinliği düzenlendi. "Türkiye Yeşeriyor, Gazze Güçleniyor" sloganıyla gerçekleştirilen proje kapsamında, Yüksekova'da Yüksekova Hafız İmam Hatip Ortaokulu'nun bahçesinde fidanlar toprakla buluştu. İmam Hatipliler Derneği'nin (ÖNDER) çalışmaları ve öğrenciler eşliğinde etkinlik gerçekleştirildi.
- 12 / 2
İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Tahir Çavlı, etkinlikte yaptığı açıklamada, "Gazze'ye nefes, yarınlara umut olmak üzere 81 ildeki imam hatip okullarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk" dedi. Çavlı, bu fidanların sadece ağaç olmadığını, Gazze'deki kardeşlere bir nefes ve mazlum coğrafyalara bir umut filizi olduğunu vurguladı. Ayrıca, şehitlerin hatırasını yaşatmak ve Gazze'deki şehitlerin ruhuna Fatiha armağan etmek amacıyla düzenlendiğini belirtti.
- 12 / 3
Çavlı, imam hatip gençliğinin bugünü ve yarınları inşa etme gayreti içinde olduğunu ifade ederek, "Bu proje, çevremize karşı sorumluluğumuzu yerine getirirken, dünyanın dört bir yanındaki Müslüman kardeşlerimizle gönül bağımızı gösteriyor" diye konuştu. "Türkiye Yeşeriyor, Gazze Güçleniyor" diyerek, dikilen her fidanın Türkiye'yi yeşertip Gazze'yi güçlendireceğini ekledi ve projede emeği geçenlere teşekkür edip, imam hatip camiasını davete çağırdı.
- 12 / 4
- 12 / 5
- 12 / 6
- 12 / 7
- 12 / 8
- 12 / 9
- 12 / 10
- 12 / 11
- 12 / 12
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı










