Gaziantep'te tarihle buluşan kafe: Gölbucks Konak turizme renk kattı
- 6 / 1
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın 'Burada kahve fiyatına kahve var' sloganıyla hayata geçirdiği Gölbucks kafeler zincirinin son halkası olan Gölbucks Konak, Gaziantep'in tarihi dokusunun kalbinde hizmete açıldı. Gaziantep Kalesi çevresinde konumlanan kafe, kentin kültürel mirasıyla bütünleşen mimarisi ve hizmet anlayışıyla dikkat çekti.
- 6 / 2
Tarihi bir Antep evinin aslına uygun şekilde restore edilmesiyle hayata geçirilen Gölbucks Konak'ın açılış törenine, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın yanı sıra, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Gaziantep Milletvekili Abdulhamit Gül, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Fatih Muhaddis Fedaioğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Mehmet Tiryaki, AK Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
- 6 / 3
Gaziantep'in köklü tarihini yansıtan taş mimarisi ve özgün detaylarıyla dikkat çeken Gölbucks Konak, ziyaretçilerine nostaljik bir atmosferde modern kafe hizmeti sunuyor. Gaziantep kültürünü yansıtan mimarisi sayesinde hem vatandaşların hem de yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini çeken kafe, kentin tarihi dokusuna değer katan önemli bir sosyal alan olarak öne çıkıyor.
- 6 / 4
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gölbucks markasının sosyal belediyecilik anlayışının somut bir örneği olduğunu söyledi. Yılmaz, vatandaşların kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşabileceği sosyal alanlar oluşturmayı önemsediklerini belirtti. Gölbucks Konak'ın tarihi bir Antep evinde açılmasının ayrı bir anlam taşıdığını vurgulayan Yılmaz, kentin tarihine sahip çıkarken bu alanları yaşayan mekânlara dönüştürdüklerini ifade etti. Ayrıca, Gölbucks kafelerin ilçenin farklı noktalarında yaygınlaştırılacağını müjdeledi.
- 6 / 5
- 6 / 6
- 14:27Başkan Torunoğlu'ndan 15 Temmuz'a dair anlamlı mesajlar
- 14:18Üreticilere nefes aldıracak dev paket: 1 trilyon lira destek
- 14:08Çevre için el ele: Yalıkavak'ta sabah namazı sonrası temizlik
- 13:58Bilecik'te elektrik direği paniği: 3 dönüm arazi küle döndü, soruşturma başlatıldı
- 13:49Güzelbahçe Belediyesine rüşvet soruşturmasında ikinci dalga: 7 gözaltı kararı











