Gaz pedalı takılı kalan otomobil beton çite çarparak yan yattı
- 6 / 1
Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, gaz pedalının takılı kalması nedeniyle hızlanan bir otomobil, beton çite çarparak yan yattı. Olayda, otomobil içerisinde bulunan karı, koca ve çocuklar büyük bir panik yaşadı.
- 6 / 2
Akyazı Konuralp Mahallesi'ndeki 2007. Sokak üzerinde meydana gelen kazada, R.S. yönetimindeki 54 ACM 927 plakalı Citroen marka otomobilin gaz pedalı takılı kaldı. Kontrolden çıkan otomobil, çevrede bulunan bir evin beton çitine çarparak yan yattı. Olayın ardından, durum hemen yetkililere bildirildi.
- 6 / 3
Bölgeye sağlık, itfaiye ve diğer acil durum ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin yardımı ve otomobildeki ailenin kendi çabalarıyla kimse yaralanmadan kurtuldu. Ancak, yaşanan kaza sonrası büyük bir panik yaşandığı bildirildi. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldığı öğrenildi.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 10:21Karakaya Barajı'ndaki su tahliyesi, vatandaşlar için göz alıcı bir manzara sundu
- 10:14Peru'da Dağa Kazınmış 5 Bin Delik: İnka Muhasebe Sırrı Çözülüyor!
- 10:07Dipsizgöl'ün renk değişimi, ziyaretçileri hayal kırıklığına uğrattı
- 09:58Ajan filmlerinin efsanevi uydu telefonu Aydın'da yeniden canlandı!
- 09:51Bayram dönüşü için sürücülere önemli uyarılar









