Galatasaray coşkusu New York sokaklarını sardı: Sarı-kırmızılılar Türk Evi'nde buluştu
- 3 / 1
Galatasaray'ın Trendyol Süper Lig'de mutlu sona ulaşmasıyla birlikte, ABD'nin en kalabalık şehirlerinden New York'ta yaşayan sarı-kırmızılı taraftarlar sokaklara döküldü. Şampiyonluk sevinci, binlerce kilometre ötede bile coşkuyla kutlandı.
- 3 / 2
New York ve New Jersey'de yaşayan çok sayıda Galatasaray taraftarı, şampiyonluk haberinin duyulmasının ardından Manhattan'daki Türk Evi önünde toplandı. Ellerinde sarı-kırmızılı bayraklarla bir araya gelen taraftarlar, marşlar söyleyip tezahüratlar yaparak şampiyonluğu kutladı. Geleneksel hale gelen bu buluşma, takım ruhunu Amerika'da da canlı tuttu.
- 3 / 3
Coşkunun doruğa ulaştığı kutlamalarda, bazı taraftarlar araçlarına Galatasaray bayrakları asarak New York sokaklarında konvoy oluşturdu. Şehir merkezinde yankılanan tezahüratlar, şampiyonluk sevincini kentin farklı köşelerine taşıdı. Türk Evi'ne sarı-kırmızılı bayrak asma töreni de büyük bir coşkuyla tekrarlandı ve kutlamalar gece geç saatlere kadar sürdü.










