Filenin Sultanları, Almanya'yı nefes kesen maçla devirdi: 3-2
- 6 / 1
Ankara'da düzenlenen 2026 Voleybol Milletler Ligi'nin heyecan dolu 2. etabında, A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Almanya karşısında nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Filenin Sultanları, setleri 18-25, 24-26, 25-19, 25-22 ve 15-13'lük skorlarla hanesine yazdırarak önemli bir galibiyete imza attı.
- 6 / 2
Ankara'daki Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanan mücadele, tam 145 dakika sürdü. Slovenya'dan Valentar Bernard ve İtalya'dan Cesare Stefano'nun hakemlik yaptığı karşılaşmada, millilerimiz ilk iki seti kaybetmesine rağmen muazzam bir geri dönüşe imza attı. Bu galibiyet, Türkiye etabındaki dördüncü maçları öncesinde takıma büyük moral verdi.
- 6 / 3
Bu zaferin ardından A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Türkiye etabındaki dördüncü ve son maçında yarın Çin ile karşı karşıya gelecek. Filenin Sultanları'nın bu kritik mücadelede de aynı azim ve kararlılıkla sahada olacağı bekleniyor. Maçın hakem üçlüsü Slovenya'dan Valentar Bernard ve İtalya'dan Cesare Stefano olurken, Türkiye'den Sinead Jack Kısal, Hande Baladın, Melissa Vargas, Berka Buse Özden, Yaprak Erkek, Cansu Özbay ve Gizem Örge (L) ilk altıdaydı. Almanya'da ise Emilia Weske, Camilla Weitzel, Lina Alsmeier, Pia Timmer, Anastasia Cekulaev, Sarah Straube ve Annie Cesar (L) mücadele etti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 23:14Samsun, 144 milyar TL'lik dev yatırımlarla adeta yeniden doğuyor: Vali Tavlı duyurdu!
- 23:05Rusya'da peş peşe gelen suikastler tedirgin ediyor
- 22:57Hürmüz Boğazı krizi çözülüyor mu? Anlaşma taslağı son haline geldi
- 22:48COVID-19 bağışıklığı, kanser tedavisinde devrim yaratma potansiyeline sahip
- 22:39Yaz sıcakları arabaları tehlikeli hale getiriyor: O eşyaları ASLA aracınızda bırakmayın!










