Fethiye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden babaannesi ve torunu gözyaşlarıyla toprağa verildi

  • 5 / 1 Fethiye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden babaannesi ve torunu gözyaşlarıyla toprağa verildi 0

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde dün öğlen saatlerinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 yaşındaki Halil Efe Yılmaz ile 60 yaşındaki babaannesi Zeliha Yılmaz, Koru Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenaze törenine aile yakınları, akrabalar ve çok sayıda vatandaş katıldı, aile büyük üzüntü yaşadı.

  • 5 / 2 Fethiye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden babaannesi ve torunu gözyaşlarıyla toprağa verildi 1

    Kazada yaralanan baba Yıldıray Yılmaz, anne Havva Yılmaz ve hayatını kaybeden Halil Efe Yılmaz'ın ikizi Zeliha Yılmaz'ın hastanedeki tedavileri devam ediyor. Fethiye-Üzümlü kara yolunda otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kaza, aileyi derinden sarstı.

  • 5 / 3 Fethiye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden babaannesi ve torunu gözyaşlarıyla toprağa verildi 2

    Ailenin yaklaşık 4 yıllık tüp bebek tedavisinin ardından ikiz çocuk sahibi olduğu bilgisi, yaşanan trajedinin boyutunu daha da derinleştirdi. Bu süreç, kaybın aile için ne kadar büyük olduğunu gözler önüne serdi.

  • 5 / 4 Fethiye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden babaannesi ve torunu gözyaşlarıyla toprağa verildi 3

  • 5 / 5 Fethiye'deki trafik kazasında hayatını kaybeden babaannesi ve torunu gözyaşlarıyla toprağa verildi 4