Fenerbahçe, Feyenoord'u 5-2 yendi: Şampiyonlar Ligi play-off turunda
- 8 / 1
UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi Feyenoord'u Kadıköy'de ağırladı ve 5-2'lik skorla galip geldi. İlk maçı 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, tur atlamayı başardı. Bu sonuçla Fenerbahçe, Devler Ligi play-off turuna yükseldi.
- 8 / 2
Maç öncesinde Jose Mourinho'nun, 'Kadıköy cehennemine hoş geldiniz' sözleri akıllara geldi. 27 yıldır Avrupa kupalarında ilk maçı kaybettiği çift ayaklı turlarda hep zaferin kıyısından dönen Fenerbahçe, bu kez farklı bir senaryo yazdı. Mourinho'nun iki santrfor, Jhon Duran ve Youssef En-Nesyri ile sahaya çıkma kararı, ön alan baskısıyla etkili olmayı hedefliyordu.
- 8 / 3
Maçın 41. dakikasında yaşanan bir tartışmalı pozisyon sonucu Feyenoord, 1-0 öne geçti. Ancak Fenerbahçe, hızlı bir reaksiyon gösterdi. 44. dakikada Archie Brown'un, 45+2. dakikada ise Jhon Duran'ın golleriyle skor 2-1'e geldi. İkinci yarıda Fred'in muhteşem golü ve En-Nesyri'nin golüyle skor 4-1 oldu. Son dakikalarda Watanabe'nin golüyle skor 4-2 olsa da, Talisca'nın 90+5. dakikadaki golüyle Fenerbahçe maçı 5-2 kazandı. Mourinho'nun akıl oyunu, Talisca'nın oyuna dahil edilmesiyle de kendini gösterdi.
- 8 / 4
Bu galibiyet, Fenerbahçe için büyük bir başarı oldu. Sarı-lacivertliler, 1998/99 sezonundan bu yana ilk kez Avrupa kupalarında ilk maçı kaybettiği çift ayaklı eleme turunda ikinci maçı kazanarak tur atladı. Toplam skor 6-4 olan karşılaşmada Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play-off turuna adını yazdırdı.
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 15:06Tom Barrack'ın görev süresi doluyor ama etkisi devam edecek
- 14:59Çin'de kömür madeninde dehşet: 82 can alan patlamanın ürperten görüntüleri!
- 14:53Bakan Fidan'dan İsrail'e dikkat çekici teklif: Filistin'i tanıyın, destek artar
- 14:46Ukrayna'dan Rusya'ya nefes kesen darbe: Nükleer taşıyıcılar böyle küle döndü!
- 14:39Mattia Messina Denaro'nun 232 milyon dolarlık mirası devlete geçti








