Fatih'teki gelinlikçide yangın, iş yeri sahibi gözyaşlarına boğuldu
- 3 / 1
Fatih'te, 3 katlı bir gelinlikçide çıkan yangında pek çok ürün hasar gördü. Gelinliklerinin kullanılamaz hale geldiğini gören iş yeri sahibi kadın, gözyaşlarına hakim olamadı.
- 3 / 2
Edinilen bilgilere göre, saat 14.30 sıralarında Fatih Ali Kuşçu Mahallesi Yavuz Selim Caddesi'nde bilinmeyen bir nedenle yangın meydana geldi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Yangın sırasında, iki kişi binada mahsur kaldı. İtfaiye ekipleri, bir yandan yangını söndürmek için, diğer yandan da içerideki kişileri kurtarmak için çalışma başlattı.
- 3 / 3
İtfaiye ekipleri, mahsur kalan iki kişiyi sepetli vinçle kurtardı. Dumandan etkilenen vatandaşlara, ambulansta müdahale edildi. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alındı. Kazada ölen ya da yaralanan kimse olmamasına rağmen, mağazada ciddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için gerekli çalışmalar başlatıldı.
- 15:40Türkiye'nin 'Mavi Vatan' hamlesine Yunanistan'dan şok yanıt: Deniz parkları projesi masada!
- 15:33Kandıra'da yol yenileme ihalesi için geri sayım başladı
- 15:26Avustralya'dan dev proje: Milyonlarca insanın su sorunu kökten çözülüyor
- 15:19Yıldırım’da kurban alanlarında hijyen seferberliği sürüyor
- 15:12Japonya'dan gelen şok haber, küresel piyasaları tetikte bekletiyor: Para basma geri mi dönüyor?









