Fare ve hamam böceği istilası altındaki depoya 105 bin TL ceza kesildi, savcılığa suç duyurusu yapıldı
- 4 / 1
Kilis'te hijyen kurallarına uymayan ve sağlıksız koşullarda üretim yapan bir bakkal işletmesine 105 bin 158 TL idari para cezası kesildi. İşletme sorumluları hakkında ise savcılığa suç duyurusunda bulunuldu.
- 4 / 2
Kilis'te merdiven altı üretim yapılan bir bakkal işletmesinin deposunda fare ve hamam böceklerinin bulunduğu görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından Kilis Valiliği harekete geçti. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, söz konusu işletmeye yönelik detaylı bir denetim gerçekleştirildiği belirtildi.
- 4 / 3
Kilis Belediyesi zabıta ekipleri ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği denetimlerde, işletmede bozulmuş gıda satışı yapıldığı, etiketsiz ürünler bulunduğu ve genel hijyen kurallarına uyulmadığı tespit edildi. 5996 Sayılı Kanun çerçevesinde İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından işletmeye toplamda 105 bin 158 TL idari para cezası uygulandığı duyuruldu. Bu olayın ardından sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulduğu da kaydedildi.
- 4 / 4
- 13:55Okyanusun derinliklerinde saklı dev şelale keşfedildi
- 13:48Toz bulutları geri döndü: Akciğerlerden beyne yayılan felç tehlikesi için kırmızı alarm!
- 13:41Antep fıstığı fiyatları artışta: Yeni zam kapıda mı?
- 13:34Göğüs ağrısı krizi yolda ambulansla aşıldı: Hayati tehlike atlatıldı
- 13:27Fransa, yeni binalarda doğalgaz kombisi kullanımını yasakladı









