Eskişehir'deki Millet Bahçesi'nde çalışmalar tamamlanma aşamasında
- 8 / 1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Eskişehir'de inşa edilen Odunpazarı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde peyzaj çalışmaları sona yaklaşırken, 10 bin kök bitki de dikildi.
- 8 / 2
Bu proje, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Şubat ayı itibarıyla Emlak Yönetim A.Ş.'ye devredilen Millet Bahçesi, 52 bin 520 metrekarelik bir alana sahip. Burada ayrıca 15 bin 324 metrekarelik bir yer altı otoparkı da bulunuyor. Otoparkta elektrikli araçlar için şarj istasyonları devreye alınırken, vatandaşların araçlarını yıkatabileceği bir oto yıkama alanı da hizmete girmeye hazırlanıyor.
- 8 / 3
AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, çalışmaların hızla ilerlediğini ve güvenliğin 24 saat sağlanacağını belirtti. Ayrıca, bahçeye ATM noktaları, vitamin bar, mobil büfe ve gençlik merkezi gibi ek hizmetlerin de ekleneceği ifade edildi. Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Kenan Apaydın, alanın daha kullanışlı hale getirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, vatandaşların buradan daha iyi faydalanabilmesi için çeşitli düzenlemeler yapıldığını vurguladı.
- 8 / 4
- 8 / 5
- 8 / 6
- 8 / 7
- 8 / 8
- 11:11Sahil Güvenlikten tekneye alkol baskını: Belgeler eksik çıktı, içkilere el konuldu
- 11:04Mersin'de tekstil iş yerindeki yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü
- 10:57İzmir'de elektrikli araçlara büyük müjde: Otoparklarda yarı fiyatına park!
- 10:49Başkan Tugay, Kiraz'da yol ve asfalt müjdesi verdi
- 10:42Brad Pitt, penis kremi firmasıyla davalık oldu: İsim krizi büyüyor









