Eskişehir'de trafik kazası: Yaşlı adam yaralandı
- 6 / 1
Eskişehir'de meydana gelen bir trafik kazasında yaşlı bir adam yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kaza, saat 13.40 sıralarında Kurtuluş mahallesi İki Eylül caddesi üzerinde, Alaaddin Camii çevresinde yaşandı. Bir ticari taksinin, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama çarpması sonucu olay gerçekleşti.
- 6 / 2
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, bilinci açık olan yaşlı adama ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Kazanın yaşandığı yerin hemen yakınındaki yaya geçidinin aşırı derecede yıpranmış ve görünmez halde olması dikkat çekti.
- 6 / 3
Kaza sonrası şok yaşayan ticari taksi şoförü, polis ifadesinde süratli olmadığını, yaşlı adamın aniden aracının önüne çıktığını ve çarpışmayı önleyemediğini belirtti. Polis ekipleri, şoförün ifadesini aldıktan sonra olayla ilgili inceleme başlattı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 23:09Bilecik’te haşerelere karşı kapsamlı ilaçlama çalışması
- 23:00Fenerbahçe'den bomba transfer: Mason Greenwood İstanbul'a geliyor!
- 22:51İsrail, Ben Gurion Havalimanı'nda ABD askeri uçaklarına yasak getirdi
- 22:42Sağlıkçıların kabusu: Çöp kavgası, iki acil tıp teknisyeni hastanelik oldu!
- 22:33Kadın çiftçilere özel eğitim programları devam ediyor










