Eskişehir'de Gaziler Günü kutlandı
- 4 / 1
Eskişehir'de 19 Eylül Gaziler Günü, Vilayet Meydanı'nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Tören, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Garnizon Komutanı Orgeneral Rafet Dalkıran ve Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'nin Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başladı.
- 4 / 2
Çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumru, günün anlam ve önemine dair duygusal bir konuşma yaptı. Dumru, gazilerin ve şehitlerin fedakarlıklarının vurgusunu yaparak, bugünkü huzurun onlara borçlu olunduğunu dile getirdi.
- 4 / 3
Dernek üyesi gazi Alaattin Tuzla'nın anlamlı bir şiir okuması ve Murat Atılgan Ortaokulu öğrencisi Elif Çiftçi'nin şiirinin seslendirilmesiyle program devam etti. Törenin ardından, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, Vali Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etti.
- 4 / 4
Protokol üyeleri, gaziler, öğrenciler, sporcular ve vatandaşların katılımıyla bando ve bayrak kıtası eşliğinde Vişnelik Hava Şehitliği'ne kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Şehitler, saygı ve dualarla anıldı.
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı
- 16:04CHP'li Güç'e AK Partili Saygılı'dan sert yanıt: Bankamatik memurları ve sel feryadı!
- 15:54Rektör Kibar, gençlerin kariyerine yön vermeye çağırdı
- 15:44İzmir'de dehşet anları! İnşaat vincinin parçası işçilerin üzerine düştü, 3 yaralı!
- 15:34Ankara'da çocuk bıçaklama olayı: Yaralı hastaneye kaldırıldı










