Eskişehir'de dramatik kurtarma: 86 yaşındaki kadını polis kapıyı kırarak kurtardı
- 4 / 1
Eskişehir'de tek başına yaşayan 86 yaşındaki bir kadın, yakınlarının kendisinden haber alamaması üzerine polisin kapıyı kırarak müdahalesiyle kurtarıldı. Kadının evde düşme sonucu yaralandığı belirlendi.
- 4 / 2
Olay, Kumlubel Mahallesi Biçer Sokak'taki bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. S.T. isimli kadından uzun süre haber alınamayınca, endişelenen yakınları durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
- 4 / 3
Yapılan incelemelerde, daire içinde tek başına ve yaralı olduğu tespit edilen kadın için polis ekipleri hızla harekete geçti. Kapı kırılarak açıldı ve içeride yere düşmüş halde bulunan kadına sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı.
- 4 / 4
Vücudunun çeşitli yerlerinde düşmeye bağlı ezikler tespit edilen kadın, ambulansla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kadının hayati tehlikesi bulunmazken, apartman sakinleri polisin hızlı müdahalesi için teşekkür etti.
- 02:39Dünyanın büyük şehirleri zemine batıyor
- 02:29İngiltere'de kripto yatırımcıları 240 yeni milyoner yarattı
- 02:19İngiltere havalimanlarında veri sızıntısı: 8,7 milyon müşteri etkilendi
- 02:10Yapay zekâ ajanları, Hugging Face'e siber saldırı düzenledi
- 02:00100'den fazla şirket siber saldırılara karşı ortak hareket ediyor










