Eskişehir çevre yolunda dehşet: 3 araç birbirine girdi, 2 kişi yaralandı!
- 3 / 1
Eskişehir'de şehirlerarası ulaşımın can damarı olan Çevre Yolu, dün akşam saatlerinde tam bir kaosa sahne oldu. Bursa istikametinde ilerleyen üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazası, yolda uzun süreli bir tıkanıklığa yol açarken, iki kişi de yaralanarak hastanelik oldu.
- 3 / 2
Edinilen bilgilere göre, Ç.U. yönetimindeki 67 EE 500 plakalı spor otomobil, M.N. idaresindeki 26 TR 018 plakalı otomobil ve D.D. yönetimindeki 16 BVN 725 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle aynı yönde seyir halindeyken birbirlerine çarptı. Yaşanan şiddetli çarpışmalar, araçların savrulmasına ve çevre yolunun adeta bir enkaz alanına dönmesine neden oldu. Kazanın hemen ardından trafik akışı durma noktasına gelirken, araç kuyrukları kilometrelerce uzadı.
- 3 / 3
Kazada, spor otomobil sürücüsü Ç.U. ile 16 BVN 725 plakalı otomobilin sürücüsü D.D. yaralandı. Olay yerine kısa sürede intikal eden 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulanslarla en yakın hastaneye sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, tedavi süreçlerinin devam ettiği bildirildi. Polis ekipleri, kaza alanında güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu ve trafiğin kontrollü bir şekilde yeniden akışını sağlamak için yoğun çaba gösterdi. Kazaya karışan araçların çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale dönerken, yetkililer kazayla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü açıkladı.
- 03:11Sokak lambası giderleriyle belediyelere 12 milyar liralık ek yük geliyor
- 03:01Giysi yakma yasaklandı: Müşteriler indirimli ürünlere ulaşacak, markalar ne yapacak?
- 02:51Garanti BBVA, Euromoney'den 6 ödülle döndü
- 02:41Türkiye'nin enerji iştahı arttı: Doğal gaz ithalatı mayısta yükselişte
- 02:32Seattle'da dev uçak, gökdelenlerin ortasında sergilenecek











