Eski eş cinayetinde şok tanıklıklar: 'Yüzüne kezzap dökeceğim dedi
- 4 / 1
Gaziantep'te, bir yıl önce parkta eski eşi tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Fatma Köklü'nün davasında, cinayet zanlısı eski koca hakim karşısına çıktı. Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, maktulün ailesi, avukatları ve sanık ile avukatları katıldı. Duruşmada, maktul Fatma Köklü'nün çocukları tanık olarak dinlendi.
- 4 / 2
Maktulün ilk eşinden olan kızı K.A., annesinin evlilik süresince sanık Mehmet Köklü'den şiddet gördüğünü belirterek, "Sanıkla annem ben çok küçükken evlendi. Beni evde istemiyordu ve anneme sürekli şiddet uyguluyordu. Anneme 'yüzüne kezzap dökeceğim, seni öldürmesem bile sakat bırakacağım' gibi tehditlerde bulunuyordu. Boşandıktan sonra da annemi sürekli arayıp taciz etti. Sanığın en ağır cezayı almasını istiyorum" dedi. Öte yandan, sanıkla olan evliliğinden dünyaya gelen ve şu anda sanığın ailesiyle yaşayan 18 yaşından küçük çocukları ise annelerinin babalarını aldattığını iddia ederek babalarının suçsuz olduğunu öne sürdü.
- 4 / 3
Sanık Mehmet Yeter savunmasında, eşini sevdiğini ve evliliklerinin iyi gittiğini ancak daha sonra eşinin değiştiğini ve kendisini beğenmemeye başladığını iddia etti. Eşinin çevresindeki kişilerin onu etkilediğini ve aldattığını savunan Yeter, "2023 yılında başka bir adamla evlendi. Bir telefon buldum ve o telefonda erkeklerle olan mesajını abileri dahil olmak üzere 6 kişiye gönderdim. Benim amacım öldürmek değildi. Beraatımı talep ediyorum" ifadelerini kullandı. Maktul avukatı ise sanığın aldatma iddialarına dair somut delil olmadığını ve yalan ifade verdiğini savundu. Mahkeme heyeti, eksik evrakların tamamlanması ve yeni tanıkların dinlenmesi amacıyla davayı ileri bir tarihe erteledi. Olay, geçen yıl 20 Ocak öğle saatlerinde Şehitkamil ilçesi Gazikent Mahallesi Celal Doğan Parkı'nda meydana gelmişti. İddiaya göre, Mehmet Yeter, eski eşi Fatma Köklü ile parkta buluşmuş, çıkan tartışma sonrası tabancayla Köklü'ye ateş etmişti. Hastaneye kaldırılan Köklü, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.
- 4 / 4
- 14:25Kış lastiği zorunluluğu sona erdi, sürücüler dikkat!
- 14:14Denizli'de forkliftin devrilmesi sonucu genç işçi hayatını kaybetti
- 14:05İzmir'de nefes kesen operasyon: 10 yıl hapis cezası olan firari uyuşturucu satıcısı yakalandı!
- 13:55Yumurta fiyatlarında büyük düşüş, üreticiler zor durumda
- 13:46Altınordu'nun kümede kalma savaşı: Önünde iki kritik final var!










