Eski Datça, en iyi turizm köyü ödülüne aday gösterildi
- 3 / 1
Muğla'nın Datça ilçesine bağlı Eski Datça Mahallesi, Birleşmiş Milletler Turizm Örgütü tarafından düzenlenen '2026 Yılı En İyi Turizm Köyü Programı' kapsamında Türkiye'yi temsil etmek üzere aday gösterildi.
- 3 / 2
Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın koordinasyonunda yürütülen süreçte, Eski Datça'nın yanı sıra Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Adatepe Köyü, İzmir’in Seferihisar ilçesindeki Sığacık Mahallesi ve Tunceli’nin Ovacık ilçesindeki Ziyaret Köyü de uluslararası programa aday olarak belirlendi. Eski Datça, tarihi mimarisi, kültürel birikimi ve sürdürülebilir turizm potansiyeli ile dikkat çekiyor.
- 3 / 3
Datça Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, 'Datça'mızın önemli kültürel miras alanlarından biri olan Eski Datça Mahallesi, Birleşmiş Milletler Turizm Örgütü tarafından yürütülen '2026 Yılı En İyi Turizm Köyü Programı' kapsamında Türkiye’yi temsilen aday gösterilmiştir. Başvuru süreci, ilgili kurumlarımızın iş birliğinde Datça Turizm Danışma Büromuz tarafından yürütülmekte olup, Datça’nın uluslararası turizm vizyonuna katkı sağlayacak şekilde titizlikle devam etmektedir' denildi.
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı
- 21:00Bilecik'te koruma altındaki çocuklara rol model desteği sağlandı
- 20:50Aliağa'da alevler yükseldi, ekipler seferber oldu
- 20:40Muğlaspor, dayanıklılık testinden başarıyla geçti











