Esenyurt'ta yeni gençlik merkezi hizmete açıldı
- 4 / 1
Esenyurt’ta Hz. Ali Camii Diyanet Gençlik Merkezi, düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Her yaştan vatandaşa hitap etmeyi hedefleyen merkez, ilçede gençlere yönelik önemli bir ihtiyacı karşılayacak.
- 4 / 2
Merkez, dini ve mesleki eğitimden sosyal faaliyetlere kadar geniş bir yelpazede hizmet sunmayı planlıyor. Açılış törenine Esenyurt Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, Esenyurt Müftüsü Selami Aykul, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı. Çocuklar ve gençler için okul derslerine destek programları, Kur’an eğitimi, mesleki gelişim kursları ve sosyal etkinlikler düzenlenecek.
- 4 / 3
Ayrıca, esnaf ve cami iş birliğini hedefleyen 'Genç Ahi Projesi' de bu merkezde hayata geçirilecek. Esenyurt Belediye Başkan Vekili Can Aksoy, açılışta yaptığı konuşmada merkezin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Aksoy, 'İlçemize kazandırdığımız bu kıymetli eserin hayata geçirilmesinde başta İlçe Müftülüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Merkezimizin yapımına katkı sağlayan hayırsever komşumuz Hakan Tanrıverdi’ye de gönülden teşekkür ediyorum. Esenyurt’umuza hayırlı, uğurlu olsun. Çok yakında İlçe Müftülüğümüze tahsis ettiğimiz Aksa Gençlik Merkezi’ni de hizmete açıyoruz' dedi. Hz. Ali Camii Diyanet Gençlik Merkezi, hem eğitim hem de sosyal gelişim alanında Esenyurt’ta önemli bir merkez olmayı hedefliyor.
- 4 / 4
- 13:34Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ‘Anne Dostu Hastane’ unvanıyla fark yarattı
- 13:24Afyonkarahisar'da tanker ve kamyon kazasında can kaybı olmadı
- 13:15Aydın'da hastane ziyareti: Sağlık hizmetleri mercek altında
- 13:05Nilüfer Hatun ve erken Osmanlı kadınları üzerine panel düzenlendi
- 12:55FETÖ'nün firari üyesi, 6 yıl hapis cezası kesinleşince saklandığı evde yakalandı!









