Erzincan’da 30 sağlık çalışanına ‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi’
- 3 / 1
Erzincan’da 30 sağlık çalışanı, Sağlık Bakanlığı’nın ‘Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları Programı’ kapsamında ‘Anne Sütü ve Emzirme Danışmanlığı Eğitimi’ni tamamladı.
- 3 / 2
3 gün süren eğitimde, Dünya Sağlık Örgütü’nün önerileri doğrultusunda bebeklerin doğumdan itibaren emzirilmesi, ilk 6 ay sadece anne sütüyle beslenmeleri ve emzirmenin 2 yaş ve ötesine kadar devam etmesinin önemi vurgulandı. Anne sütünün faydaları detaylı bir şekilde ele alındı ve katılımcılar kapsamlı bir bilgilendirme aldı.
- 3 / 3
Eğitimi başarıyla tamamlayan 30 sağlık çalışanına katılım belgeleri verildi. İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Taner Kösetürk, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Aslan İskender, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız ile hastane yöneticileri ve eğitimciler, katılımcılara belgelerini takdim etti.
- 21:47Bilecik'te masa tenisi heyecanı: Korunma altındaki gençler ve personel aynı masada buluştu
- 21:38Hentbolda Türk takımları Avrupa'daki rakipleriyle buluşuyor
- 21:28Manisa'ya dev yatırım: Başkan Dutlulu, 1 milyar liralık köprülü kavşak müjdesi verdi
- 21:19BEUN'da 15 Temmuz'un 10. yılı anısına konferans düzenlendi
- 21:09MAGYED'den kaymakam Temurci'ye nezaket ziyareti: Nusaybin'in geleceği masaya yatırıldı










