Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı

  • 6 / 1 Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı 0

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Çin'in Tianjin şehrine ulaştı. Şanghay İşbirliği Örgütü'nün 25'inci Devlet Başkanları Konseyi Zirvesi'ne katılmak üzere gerçekleştirilen bu ziyaret, Tianjin Havalimanı'nda Çinli yetkililer tarafından karşılanmalarıyla başladı.

  • 6 / 2 Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı 1

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, zirve kapsamında çeşitli ülke liderleriyle ikili görüşmeler yapması planlanıyor. Ayrıca, Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve eşi tarafından zirve katılımcıları için düzenlenecek akşam yemeğine katılması bekleniyor.

  • 6 / 3 Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı 2

    Şanghay İşbirliği Teşkilatı'nın genişletilmiş oturumunun, zirvenin ikinci gününde gerçekleştirilmesi öngörülüyor. Bu oturumda, örgütün geleceği ve üye ülkeler arasındaki işbirliğinin derinleştirilmesi konuları ele alınacak.

  • 6 / 4 Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı 3

  • 6 / 5 Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı 4

  • 6 / 6 Erdoğan, Tianjin'de: Şanghay İşbirliği Örgütü Zirvesi'ne katıldı 5