Erdoğan Aydın'a gelirken deve sürprizi: Kültürel değerler ön planda
- 6 / 1
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Aydın'da gerçekleştireceği toplu açılış töreni öncesinde, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, dikkat çekici bir karşılama hazırlığıyla alana geldi.
- 6 / 2
Başkan Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı ve başta Şehir Hastanesi olmak üzere birçok projenin açılışının yapılacağı tören alanına, develer eşliğinde kalabalık bir grupla birlikte katıldı. Adnan Menderes Bulvarı'nda gerçekleştirilen bu görsel şölen, vatandaşlardan tam not aldı.
- 6 / 3
Başkan Kaya, bu gösteriyle Aydın'ın kültürel değerlerinden biri olan deve kültürünü ön plana çıkarmak istediklerini belirtti. Kaya, "2026 yılının ilk ziyaretini Cumhurbaşkanımız Aydın’a yapıyor. Cumhur İttifakı İncirliova olarak tam kadro bu programa katılıyoruz. Partili partisiz herkes burada. Develerle geldik. İnşallah Cumhurbaşkanımızı güzel bir şekilde karşılayacağız. Develer bizim Aydın’ın en büyük kültürü. Devecilerin sesini duyurmak istedim. Kendimizi anlatacağız. İnşallah güzel haberlerle döneceğiz. Aydın’a yapılan hizmetler için teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 03:4914 yaşındaki çocuk, üçüncü kez otobüs çaldı: 300 kilometre yol aldı
- 03:40Trump'tan medyaya zehir zemberek sözler: 'İran'a karşı zafer kazandığımızı manşete taşıyacaklar
- 03:30Güney Kore'de Samsung grevi, küresel tedarik zincirlerini tehdit ediyor
- 03:20Küba'dan ABD'ye kanlı uyarı: Bölgeyi kan gölüne çevirebilirsiniz!
- 03:10Almanya'dan 14 ülkeye acil seyahat uyarısı geldi










