Erciyes Üniversitesi TEKNOFEST 2025'te 12 birincilik kazandı
- 3 / 1
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile T3 Vakfı öncülüğünde düzenlenen TEKNOFEST 2025'in sonuçları açıklandı. Erciyes Üniversitesi (ERÜ), yarışmalarda büyük başarı elde etti.
- 3 / 2
ERÜ'den 12 takım birincilik ödülü alırken, 27 takım finale kaldı. 17-21 Eylül 2025 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen festivalde, ERÜ öğrencileri çeşitli kategorilerde dereceye girdi. GeneCarrier, ENRG-Soft, Quantum, HAVTEK, Kap-Cam, MERGEN, Volta, DENT-ARMOR, Edu-poration, Turna Bio ve ENRG-Hard takımları birincilik ve diğer ödülleri kazandı.
- 3 / 3
ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, öğrencileri tebrik ederek, üniversitenin Ar-Ge çalışmalarına verdiği desteği vurguladı. TEKNOFEST'in öğrencilerin hem eğitim hem de mesleki gelişimlerine katkı sağladığını belirten Rektör Altun, katılım sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade etti.
- 03:51Serenay Sarıkaya, babası Mustafa Sarıkaya'yı sosyal medyada paylaştı
- 03:41ABD Kongresi'nde taciz iddiaları ortalığı karıştırdı: İki isim görevden ayrıldı
- 03:31Kredi kartı ile borç kapatma yöntemi: Uzmanlardan uyarılar
- 03:21Milyonlarca esnaf ve çiftçiyi ilgilendiriyor: 5 yıl erken emeklilik kapıda!
- 03:11ABD'de şirket kurmak yeterli değil, ödeme sistemine entegre olmak şart










