Erciyes 38 FSK, Play-Off'ta Malatya'ya geçildi
- 5 / 1
TFF 3. Lig 2. Grup Play-Off 2. Tur ikinci maçında Erciyes 38 FSK, Malatya Yeşilyurtspor ile Kayseri'de karşı karşıya geldi. Maçın normal süresi 3-3 sona ererken, uzatmalarda Malatya Yeşilyurtspor'un bulduğu gollerle sahadan 4-3 galip ayrıldı.
- 5 / 2
Karşılaşmanın başlama düdüğü ile birlikte her iki takım da gol arayışında yoğun bir baskı kurdu. Malatya Yeşilyurtspor, maçın 10. dakikasında Tayyib Kanarya'nın penaltı golüyle öne geçti. Ancak Erciyes 38 FSK, Ethem Balcı'nın 26. dakikada attığı golle eşitliği sağladı.
- 5 / 3
İkinci yarıda da mücadele devam etti ve 57. dakikada Utku Burak Kunduzcu ile 65. dakikada Serdar Yiğit'in golleriyle Erciyes 38 FSK öne geçti. Ancak Malatya Yeşilyurtspor, Ömer Uzun ve Mehmet Güneş'in uzatma dakikalarında attığı gollerle maçı kazanarak Erciyes 38 FSK'nın Play-Off serüvenine son verdi.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 10:57Muğla'da eğitimde kaliteyi artırma hedefiyle toplantı yapıldı
- 10:47Denizli'deki otobüs faciasında ölü sayısı 9'a yükseldi
- 10:47İzmir'de iki belediye başkanına operasyon: Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları
- 10:37Samsun merkezli dev bahis operasyonu: 20 kişi adliyeye!
- 10:27Kubilay Kundakçı'nın babasından dikkat çeken açıklama: ''Anne kız çok iri rol yapıyor











