Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur

  • 6 / 1 Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur 0

    Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD), Nisan ayı Genişletilmiş Üye Toplantısı kapsamında turizm sektörünün geleceğini ele alan önemli bir organizasyon düzenledi.

  • 6 / 2 Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur 1

    Bir otelde gerçekleştirilen toplantıda, 'Turizmin Geleceği: Antalya 2026' başlıklı panel, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve sektörün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Bu etkinlik, Antalya iş dünyasında dikkat çeken buluşmalardan biri olarak öne çıktı. Toplantının açılışında ANTGİAD Genel Sekreteri Av. Neslihan Yalçın, derneğin son bir ayda gerçekleştirdiği faaliyetleri katılımcılarla paylaştı.

  • 6 / 3 Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur 2

    Açılış konuşmasını yapan ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yavaş, küresel gelişmelerin turizme etkilerine dikkat çekti. Orta Doğu’daki gerilimlerin oluşturduğu risklere değinen Yavaş, Türkiye’nin bu süreci doğru yönetmesi gerektiğini vurguladı. Yavaş,

  • 6 / 4 Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur 3

  • 6 / 5 Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur 4

  • 6 / 6 Ercan Yavaş: Barışın olduğu yerde turizm de var olur 5