Erbaa'da kayıp kuzenlerden acı haber: Zafer Ateş'in cesedi Kelkit Çayı'nda bulundu
- 7 / 1
Tokat'ın Erbaa ilçesinde kayıp olan kuzenlerden Zafer Ateş'in cansız bedeni, Kelkit Çayı'nda bulundu. 24 yaşındaki Zafer Ateş ve 22 yaşındaki kuzeni D. Ateş'ten önceki gün haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmaları, acı bir sonla sonuçlandı.
- 7 / 2
Zafer Ateş ve D. Ateş'in en son görüldüğü Kelkit Çayı çevresinde, jandarma, Erbaa Belediyesi İtfaiyesi ve AFAD ekipleri arama çalışmaları yürütüyordu. Terk edilmiş halde bulunan otomobilin içinde kuzenlerin eşyalarına rastlanması üzerine çalışmalar yoğunlaştırılmıştı. Yapılan aramalar sonucunda Zafer Ateş'in cansız bedeni, otomobilin bulunduğu yerden yaklaşık 15 metre uzaklıkta, su içinde bulundu.
- 7 / 3
Genç kıza henüz ulaşılamadı. Sabah erken saatlerde yeniden başlatılan arama çalışmaları, Kelkit Çayı boyunca genişletilerek devam ediyor. Tokat'tan gelen AFAD ekipleri çay çevresinde titizlikle arama çalışmalarını sürdürürken, ailelerin olay yerindeki endişeli bekleyişi de sürüyor.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz










