Engelli sürücü direksiyon başında kaza yaptı, arkadaşları kurtardı
- 3 / 1
Aksaray'da bir engelli sürücü, aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası araçta mahsur kalan sürücünün yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar, ardından da arkadaşları koştu.
- 3 / 2
Olay, Laleli Mahallesi 85. Cadde üzerinde gece yarısı meydana geldi. Yıllar önce geçirdiği trafik kazası sonucu belden aşağısı felç olan ve ayaklarını kaybeden 32 yaşındaki Muhammet E., 33 AUU 035 plakalı aracıyla seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Aracın kontrolden çıkarak şarampole düşmesiyle sürücü araçta mahsur kaldı.
- 3 / 3
Kaza sonrası aracın ön kısmı şarampolde kalan Muhammet E., aracı geri vitesle çıkarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Durumu gören mahalle camisi imamı ilk yardıma koşarken, haber verilmesi üzerine sürücünün arkadaşları da olay yerine geldi. Arkadaşları, ilk olarak aracın arka koltuğundaki tekerlekli sandalyeyi çıkardı. Güçlükle araçtan indirilen sürücü tekerlekli sandalyesine oturtuldu. Ardından çekici yardımıyla araç şarampolden kurtarıldı. Muhammet E. evine arkadaşları tarafından götürülürken, aracı da başka bir arkadaşı tarafından alındı.
- 12:36Kayseri amatör liglerine bayram molası
- 12:29Bilecik'te dere taşması ulaşımı aksattı
- 12:22Kedi kurtarma operasyonunda ikinci perde: İki kez motoruna sığındı!
- 12:15Bursa'da alkollü sürücü bariyerlere çarptı, yaralı hastaneye kaldırıldı
- 12:09Kayserispor'un TFF 1. Lig'deki zorlu yolculuğu başlıyor: Rakipler ve deplasmanlar netleşti!









