Emlak sektörüne yeni düzenlemeler ve caydırıcı cezalar DTO seminerinde tartışıldı

  • 3 / 1 Emlak sektörüne yeni düzenlemeler ve caydırıcı cezalar DTO seminerinde tartışıldı 0

    Denizli Ticaret Odası (DTO), emlak sektöründeki değişimleri ve yasal yaptırımları mercek altına alan önemli bir bilgilendirme semineri düzenledi. Seminerde, gayrimenkul alım satımındaki güncel düzenlemeler, finansal okuryazarlık ve taşınmaz ilan platformlarına getirilen cezai hükümler detaylı bir şekilde ele alındı.

  • 3 / 2 Emlak sektörüne yeni düzenlemeler ve caydırıcı cezalar DTO seminerinde tartışıldı 1

    DTO konferans salonunda gerçekleşen ve sektör temsilcileri ile oda üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, gayrimenkul süreçlerindeki yenilikler ve bu kurallara uyulmadığı takdirde uygulanacak cezalar anlatıldı. Katılımcılar, uzmanların sunumlarıyla merak ettikleri sorulara yanıt buldu.

  • 3 / 3 Emlak sektörüne yeni düzenlemeler ve caydırıcı cezalar DTO seminerinde tartışıldı 2

    Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, seminerdeki konuşmasında, sektördeki profesyonellerin daha bilgili ve bilinçli olmaları, aynı zamanda dijitalleşmeye daha hızlı adapte olabilmeleri için bu tür eğitimlerin önemine dikkat çekti. Erdoğan, bu tür etkinliklerin üyelerin gelişimine katkı sağladığını ve takım ruhuyla çalıştıklarını belirtti. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Ticaret Bakanlığı gibi kurumlardan gelen uzmanlar, sektöre yön verecek güncel bilgileri paylaştı.