Emlak danışmanının ırmak kenarındaki trajik sonu: Uyuşturucu izleri ve kalp krizi şüphesi

  • 4 / 1 Emlak danışmanının ırmak kenarındaki trajik sonu: Uyuşturucu izleri ve kalp krizi şüphesi 0

    Bartın'da kayıp ihbarı yapılan emlak danışmanının cansız bedeni, bir ırmagın kenarında bulundu. Olay, bölgede büyük bir şaşkınlık ve üzüntüye neden oldu.

  • 4 / 2 Emlak danışmanının ırmak kenarındaki trajik sonu: Uyuşturucu izleri ve kalp krizi şüphesi 1

    Gölbucağı Mahallesi sakinlerinden, evli ve iki çocuk babası 35 yaşındaki Hakan Aydın'dan dün akşam saatlerinden bu yana haber alınamıyordu. Ailesi ve arkadaşları tarafından yapılan arama çalışmaları sonuçsuz kalırken, Aydın'ın en sık buluşma noktası olan ırmak kenarına giden arkadaşları, onu hareketsiz halde yerde yatarken buldu. Durumun derhal polis ve sağlık ekiplerine bildirilmesi üzerine olay yerine intikal eden ekipler, Aydın'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

  • 4 / 3 Emlak danışmanının ırmak kenarındaki trajik sonu: Uyuşturucu izleri ve kalp krizi şüphesi 2

    Sağlık ekiplerinin ilk incelemelerinde kalp krizi ihtimali üzerinde duruldu. Ancak olay yerinde nöbetçi savcının yaptığı incelemede, uyuşturucu tüketiminde kullanıldığı düşünülen aparatların bulunması, soruşturmanın yönünü değiştirdi. Savcı ve adli tabibin detaylı incelemelerinin ardından Hakan Aydın'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Yapılacak detaylı otopsi raporu, olayın aydınlatılmasına ışık tutacak.

  • 4 / 4 Emlak danışmanının ırmak kenarındaki trajik sonu: Uyuşturucu izleri ve kalp krizi şüphesi 3