Elmadağ'da kış çilesi: Bakımsız yollar vatandaşı isyan ettirdi
- 3 / 1
Ankara'nın Elmadağ ilçesinde etkili olan kar yağışı, bakımsız ve tuzlanmayan yollar nedeniyle vatandaşların hayatını kabusa çevirdi. İlçe sakinleri, CHP'li belediyenin yollara yeterli ilgiyi göstermediğini belirterek duruma tepki gösterdi.
- 3 / 2
Karla kaplanan ve bozuk durumdaki yollar, hem sürücüler hem de yayalar için büyük zorluklar yaratıyor. Mahalle sakinlerinin belediyeye yaptıkları şikayetlerin sonuçsuz kaldığı iddia edilirken, bozuk yolların ciddi güvenlik riski oluşturduğu vurgulanıyor. Vatandaşlar, sorunun acilen çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor.
- 3 / 3
Mahalle sakinlerinden Baki Sarıbıyık, zorlu hava şartlarında belediye ekiplerinden tuzlama desteği alamadıklarını dile getirdi. Sarıbıyık, "Kış şartlarından dolayı yem geldi hayvanlara ama araç yokuşu çıkamadı. Belediyeyi aradık tuzlama araçları gelsin diye, tuzlama aracını göndermediler. Burada hayvanlarımız aç kalıyor. Kendi aracımızla tuz getirip, yolları kendimiz tuzladık. Belediye kasıtlı yapıyor. Özellikle söylüyor zaten, biz oraya tuzlama yapmayız diyor. Traktörle yolları açıyoruz, aracımızla tuz getirip yolları açıyoruz. Özellikle bize 2 yıldır hiç hizmet getirmediler" şeklinde konuştu. Bu durum, belediyenin hizmet anlayışını sorgulatıyor.
- 22:23Köşk'te 19 Mayıs ruhu bisikletlerle canlandı: Başkan Güler gençlerle pedal çevirdi
- 22:14Uşak Belediyesi Başkanvekili Özkan'dan 19 Mayıs'a özel anlamlı mesaj
- 22:05Didim açıklarında umut yolculuğu kısa sürdü: 30 düzensiz göçmen ve bir organizatör yakalandı
- 21:55Fuat Oktay: Japonya ile ticaret hacmini 10-15 milyar dolara ulaştırmayı hedefliyoruz
- 21:46Tuzla parkları artık daha aydınlık ve güvenli: Gece gündüz korunuyor










