Elazığ'da 5 gündür kayıp olan 74 yaşındaki İbrahim Kaya için 100 kişilik ekip umutla arıyor
- 6 / 1
Elazığ'ın Esentepe Mahallesi'nde 5 gün önce evinden çıkan ve bir daha dönmeyen 74 yaşındaki İbrahim Kaya'nın bulunması için başlatılan geniş çaplı arama kurtarma operasyonu tüm hızıyla sürüyor. Ailesinin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, yaşlı adamı bulmak için her türlü imkanı seferber etmiş durumda.
- 6 / 2
AFAD, UMKE, Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Elazığ Belediyesi, Karayolları ekipleri, sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerden oluşan 100 kişilik bir ekip, kaybolan İbrahim Kaya'yı bulmak için havadan ve karadan çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Operasyona Malatya ve Diyarbakır'dan getirilen özel eğitimli iz takip ve kadavra köpekleri de dahil edilirken, havadan drone desteğiyle kapsamlı bir arazi taraması yapılıyor.
- 6 / 3
Elazığ AFAD Arama ve Kurtarma Şube Müdürü Süleyman Polat, her türlü ihtimalin değerlendirildiğini ve yaşlı adama sağ salim ulaşmak için tüm çabaların gösterildiğini vurguladı. Polat, "Bugün İbrahim amcamızı aramamızın 5'inci günündeyiz. 4 günü geride bıraktık ve herhangi bir emareye rastlamadık. Bugün yine yaklaşık 100 kişilik bir ekiple sabah dağılımı yaptık" dedi. Dün itibariyle 70 kilometrelik bir alanda arama yapıldığını, bugün ise drone'larla birlikte 10 kilometreye yakın bir alanın taranacağını belirten Polat, ailenin belirttiği yerlerin ve asılsız ihbarların da değerlendirileceğini, arama kurtarma faaliyetlerinin sonuç alınıncaya kadar devam edeceğini ifade etti.
- 6 / 4
- 6 / 5
- 6 / 6
- 17:24Murat Bakır'dan 15 Temmuz mesajı: 'Hiçbir güç millet iradesini esir alamaz
- 17:1240 yıllık dev mobilya zinciri kepenk indiriyor: Son 2 gün!
- 17:02ABD'li bankalardan ikinci çeyrek bilanço raporları: Rekor gelirler
- 16:50AK Parti Muğla İl başkanı Güngör'den 15 temmuz mesajı
- 16:46Ahmet Yasav: Vatanımızı korumaya devam edeceğiz











