EKDAĞ tesislerinde sebze ve meyveler ozonlu suyla hijyenik hale getiriliyor
- 5 / 1
Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı EKDAĞ A.Ş. tesislerinde hijyen standartları en üst seviyede tutuluyor. Restoran ve mutfak bölümlerinde kullanılan sebze, meyve ve yeşillikler, günlük olarak ozonlu su ile yıkanıp dezenfekte ediliyor.
- 5 / 2
Bu özel yıkama yöntemi sayesinde sebze ve meyvelerin yüzeyindeki zararlı mikroorganizmalar ortadan kaldırılırken, ürünlerin tazeliği de uzun süre korunuyor. Böylece hem halk sağlığı güvence altına alınıyor hem de ürünlerin raf ömrü uzatılıyor.
- 5 / 3
Bununla birlikte, tesislerin kapalı alanlarında da hava kalitesini artırmak amacıyla ozon hava temizleyiciler kullanılıyor. Bu cihazlar, ortamdaki küf, bakteri, virüs ve kötü kokuları gidererek daha sağlıklı bir atmosfer sağlıyor. EKDAĞ A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Aydın, uygulamaların halk sağlığına verilen önemin bir göstergesi olduğunu ve vatandaşların tesisleri gönül rahatlığıyla tercih edebileceğini belirtti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 21:22Denizden yapılan dev proje: Eko Atlantic ile geleceğin şehri inşa ediliyor
- 21:13Singapur'un çaresizliği: Ülkeye sığmayan çöp için dev bir ada inşa ettiler, denizi bile dönüştürdüler
- 21:04İznik Gölü'nde boğulan genç son yolculuğuna dualarla uğurlandı
- 20:55Gökyüzü Tehlikede: Uzay Enkazı Yolcu Uçaklarını Tehdit Ediyor!
- 20:46Balıkesir'deki orman yangını gökyüzünü dumanla kapladı











