Eğil belediye başkanı öğrencilere ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundu
- 3 / 1
Diyarbakır’ın Eğil ilçesi Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, ilçe genelindeki okulları ziyaret ederek öğrencilere ayakkabı ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.
- 3 / 2
Başkan Seydaoğlu, Kalkan Mahallesi'nde bulunan öğrencilerin yanı sıra Beysu İlkokulu ve merkezdeki Atatürk İlkokulu'nda eğitim gören çocuklarla da bir araya geldi. Öğrencilerle sohbet eden ve ders durumlarını soran Seydaoğlu, onlara ayakkabı hediye etti ve kırtasiye malzemesi desteğinde bulundu.
- 3 / 3
Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu, yaptığı yardımlarla ilgili olarak, "Kalkan Mahallesi'ndeki öğrenciler ile Baysu İlkokulu ve Atatürk İlkokulunda eğitim gören öğrencileri ziyaret ederek kendilerine ayakkabı ve kırtasiye desteğinde bulunduk. Hediyelerimizi takdim edip, derslerinde başarılar diledik. Evlatlarımızın azim ve gayretle geleceğe hazırlanacaklarına inanıyor, her birine başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum" ifadelerini kullandı.
- 18:33Ortaca alevlere teslim: Orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor!
- 18:23Milas'ta orman yangınına müdahale devam ediyor
- 18:13Kuşadası'nda tekne turları tatilcileri mest ediyor
- 18:04Gümüş fiyatlarında kritik gelişmeler: Yatırımcılar dikkat kesildi
- 17:54Altın madencileri 20 yılın en ucuz fırsatı mı? Bank of America'dan çarpıcı analiz











