Efkan Ala: Türkiye, terörsüz hedefe emin adımlarla yürüyecek

  • 5 / 1 Efkan Ala: Türkiye, terörsüz hedefe emin adımlarla yürüyecek 0

    Ak Parti Genel Başkan Vekili Efkan Ala, Güney Amerika ve Amerika arasındaki gerilimlere dikkat çekerek, dünya genelinde silahsız bir savaşın sürdüğünü ifade etti. Ala, uluslararası sistemin çökme aşamasına geldiğini ve bu durumun bölgemizdeki ülkelerin durumunu olumsuz etkilediğini belirtti.

  • 5 / 2 Efkan Ala: Türkiye, terörsüz hedefe emin adımlarla yürüyecek 1

    Efkan Ala, Terörsüz Türkiye Projesi'nin başarıyla devam ettiğini vurgulayarak, bu projeyi tamamlamak için 86 milyon vatandaşın dayanışmasıyla hedeflerine ulaşacaklarını söyledi. Ayrıca, çiftçi, emekli ve çalışanların sıkıntılarını bildiklerini ve bu grupların gelirlerini artıracaklarını, enflasyonu da tek haneli rakamlara indirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

  • 5 / 3 Efkan Ala: Türkiye, terörsüz hedefe emin adımlarla yürüyecek 2

    Toplantıda, Türkiye'nin uluslararası arenada aktif rol oynadığını kaydeden Ala, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uluslararası platformlarda mazlumların haklarını savunduğunu vurguladı. Türkiye’nin terörle mücadelede önemli başarılar elde ettiğini ve bu mücadelede kararlı adımlarla devam edeceğini belirtti.

  • 5 / 4 Efkan Ala: Türkiye, terörsüz hedefe emin adımlarla yürüyecek 3

  • 5 / 5 Efkan Ala: Türkiye, terörsüz hedefe emin adımlarla yürüyecek 4