Efeler'de sağanak yağış sonrası belediye ekipleri sahada: Taşkınlara anında müdahale
- 4 / 1
Efeler'de etkili olan yoğun sağanak yağışın ardından, Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in talimatıyla tüm belediye birimleri alarma geçti. Vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak için ekipler, su taşkınlarına karşı sahada kesintisiz çalışma yürüttü.
- 4 / 2
Dereköy Mahallesi'nde meydana gelen su taşkını nedeniyle kapanan yol, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleriyle yaptığı müdahale sonucu kısa sürede yeniden ulaşıma açıldı. Ayrıca, taşkın nedeniyle risk altında bulunan vatandaşlara ait küçükbaş hayvanlar, ekiplerin zamanında müdahalesiyle telef olmaktan kurtarıldı.
- 4 / 3
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in yakından takip ettiği çalışmalar, mahalle sakinlerinin memnuniyetini kazandı. Vatandaşlar, hızlı ve etkili müdahaleden dolayı Başkan Yetişkin ve ekibine teşekkür etti. Ekipler, yağıştan etkilenmesi muhtemel diğer mahallelerde de kontrollerini sürdürüyor.
- 4 / 4
Dere yatakları ve riskli bölgelerde önleyici temizlik ve tahliye çalışmalarına devam eden belediye, vatandaşları uyardı. Başkan Yetişkin, özellikle yağışlı havalarda dere yataklarına yaklaşılmaması gerektiğini belirterek, acil durumlarda 444 80 09 numaralı çağrı merkezine ulaşılabileceğini hatırlattı.
- 09:03Bozdoğan'da 19 Mayıs coşkusu: Bandırma Vapuru ile unutulmaz anlar
- 08:53Araç sahipleri dikkat! Motorine bu gece zam kapıda, fiyatlar cep yakacak
- 08:44Emirhan Boz'un milli takım hayali gerçek oldu
- 08:34Elektrikli araç sahipleri dikkat: Kaçak şarj istasyonlarına rekor ceza şoku!
- 08:24Cidde Kulesi'nde inşaat hızlandı: 100 kat tamamlandı










