Efeler'de 2025-2026 Eğitim Yılı Hazırlıkları: Özcan'dan Önemli Açıklamalar
- 5 / 1
Aydın'ın Efeler ilçesinde, 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Müdürler Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan, toplantıda yeni eğitim-öğretim yılına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
- 5 / 2
Özcan, 2025 yılının 'Aile Yılı' olarak ilan edildiğini hatırlatarak, aile kurumunun güçlendirilmesi ve öğrencilere değerler kazandırılmasının öncelikli hedefler arasında yer aldığını vurguladı. Yeni eğitim-öğretim yılının 8 Eylül 2025'te başlayacağını belirten Özcan, 'Hepimizin ortak gayesi, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmektir' dedi. Milli Eğitim Bakanlığı'nın genelgesinde yer alan başlıklara da değinen Özcan, orman yangınlarına karşı yeşil vatanı koruma teması ve çevre bilinci çalışmalarının önemine dikkat çekti.
- 5 / 3
Özcan, Ailemle Eğitim Yolculuğum, Ebeveyn Okulu ve Aile Okulu Kurs Programları gibi projelerin yaygınlaştırılacağını ve velilerin eğitim süreçlerine daha etkin katılımının sağlanmasının hedeflendiğini belirtti. Öğrencilerin okuma alışkanlığı kazanmaları, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle desteklenmeleri ve dijital bağımlılıklara karşı bilinçlendirilmelerinin de önem taşıdığını vurguladı. 'Hep birlikte milli ve manevi değerlerine bağlı, gelişmeye açık gençler yetiştireceğiz' diyen Özcan, geleceğin ihtiyaçlarına yön veren bir medeniyet tasavvuru ile evlatlarını yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade etti.
- 5 / 4
- 5 / 5
- 19:19Sevgi Plajı'nda dehşet anları: İki kişi ölümden döndü
- 18:53Hamile Melike Şahin, sahnede zorlu anlar yaşadı
- 18:46Cem Yılmaz'dan yapay zeka esprisi: 68 milyarlık servetle aşk yaşıyor!
- 18:40Çorum'da bayram dönüşü trafik yoğunluğu arttı
- 18:25Kanye West izdihamı: İstanbul'da binlerce hayran konser öncesi akın etti








