Efeler Belediyesi'nden YKS'ye giren öğrencilere ve ailelerine serinletici jest
- 4 / 1
Efeler Belediyesi, hafta sonu yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sürecinde öğrencilere ve sınav merkezleri çevresinde bekleyen velilere yönelik anlamlı bir destek sağladı. İlçe genelindeki tüm sınav merkezlerinde konuşlandırılan ikram araçları ve kurulan stantlar aracılığıyla vatandaşların yanında olunduğu belirtildi.
- 4 / 2
Geleceklerini belirleyecek önemli bir sınav için sabahın erken saatlerinden itibaren sınav salonlarına koşan yüzlerce genç, Efeler Belediyesi ekipleri tarafından karşılandı. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin'in talimatları doğrultusunda hareket eden ekipler, sıcak hava koşullarında öğrencilerin ve velilerin bekleyişini kolaylaştırmak adına kapsamlı bir organizasyon gerçekleştirdi. Sınav merkezlerindeki yoğunluğa göre planlama yapan belediye ekipleri, belirlenen noktalarda mobil ikram araçlarıyla hazır bulundu.
- 4 / 3
Sınav süresince heyecanla bekleyişini sürdüren velilere ve sınav salonlarına giriş yapan öğrencilere yönelik olarak sıcak ve soğuk içecek ikramı yapıldı. Mobil araçların konuşlandırılamadığı veya daha az yoğunluğa sahip okul önlerinde ise stantlar kurulup su dağıtımı gerçekleştirildi. Aydın'ın kavurucu sıcağında saatlerce dışarıda çocuklarını bekleyen veliler, belediyenin bu jesti sayesinde bir nebze olsun serinleme fırsatı buldu.
- 4 / 4
- 07:46Akaryakıtta indirim rüzgarı: Motorin fiyatları değişti
- 07:36Sparta'da akılalmaz olay: Babasının cesedini emekli maaşı için dondurucuda sakladı
- 07:26ABD, Brezilya Büyükelçisi Viotti'nin vizesini iptal etti
- 07:17Arabada renk seçimi yakıt tüketimini şaşırtıcı şekilde etkiliyor: En az yakan renkler belli oldu!
- 07:08Suudi Arabistan, çöl ikliminde 159 milyon ağaçla doğayı yeniden şekillendiriyor










