Edirne'de TOKİ şantiyesinde yangın
- 7 / 1
Edirne'nin Hadımağa Mevkii'nde bulunan TOKİ şantiyesinde yangın çıktı. İnşaat artıkları ve paletlerin bulunduğu alanda başlayan yangın, işçilerin ve itfaiyenin hızlı müdahalesiyle büyümeden söndürüldü.
- 7 / 2
Hadımağa 3. Etap TOKİ konutlarının inşa edildiği bölgede meydana gelen yangının henüz nedeni belirlenemedi. Şantiyedeki işçiler, alevlere ilk olarak yangın tüpleriyle müdahale ettiler. Ancak, yangın tüpleri kısa sürede tükenince işçiler küreklerle kum atarak alevleri kontrol altına almaya çalıştılar.
- 7 / 3
Yangının büyümesi üzerine işçiler geri çekildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir müdahaleyle yangını kontrol altına aldı. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmadı. İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenini belirlemek için inceleme başlattı.
- 7 / 4
- 7 / 5
- 7 / 6
- 7 / 7
- 16:51Aydın'da sinekle mücadele idari yargıya taşındı
- 16:416 bin yıllık mezarların sırrı çözüldü: Neolitik İskoçya'da ataerkil düzenin izleri bulundu
- 16:32Van'da kış lastiği değişim dönemi başladı
- 16:23Bursa'da dehşet anları: Kamyon otomobili metrelerce sürükledi, aile kıl payı kurtuldu
- 16:13Denizli'de narkotikle mücadele zirvesi yapıldı









