Edirne'de tırda 1,5 ton uyuşturucu bulundu: Sürücü tutuklandı
- 3 / 1
Edirne'deki İpsala Sınır Kapısı'nda yapılan bir operasyon sonucunda bir tırda yaklaşık 1,5 ton eroin ve metamfetamin ele geçirildi.
- 3 / 2
Edirne'deki İpsala Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, İran'dan Avrupa'ya uyuşturucu sevkiyatı yapılacağına dair aldıkları istihbarat üzerine harekete geçti. Takibe alınan tır, Yunanistan'a çıkış yapmak üzere geldiği İpsala Sınır Kapısı'nda durdurularak kontrol noktasına yönlendirildi.
- 3 / 3
X-ray taramasında şüpheli yoğunluk tespit edilmesi üzerine, narkotik dedektör köpekleri İda ve Rose ile birlikte detaylı bir arama gerçekleştirildi. Arama sonucunda, tırın çeşitli bölümlerinde gizlenmiş olan yaklaşık 1,5 ton eroin ve metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan İran uyruklu sürücü A.P.G., adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı. Soruşturma devam ediyor.
- 04:30Doğal gazda spot fiyatlarda dikkat çeken yükseliş
- 04:20Spot elektrik piyasasında fiyatlar yükseldi: İşlem hacmi 1,8 milyar lira
- 04:10Lise aşkı küllerinden doğdu: Celal Can Algül, Yağmur Gedik ile nişanlandı
- 04:00Londra'da bahçe hortumu kullanımı yasaklandı
- 03:50Klima dönemi kapanıyor, geleceğin evleri bambaşka bir yöntemle serinleyecek!










